Projekt for Metronome Productions

2020-02-19

Tilbage i starten af maj 2019 ansøgte jeg et opslag fra Metronome Productions i Aarhus. De ledte efter skuespillere, som kunne agere fagpersoner til nogle videosekvenser, som skulle produceres for Folketinget.

Jeg tænkte, at det da lød spændende og lidt anderledes - noget interaktivt. Så jeg ansøgte! Det tog dog noget tid at få svar tilbage - og det skulle vise at tage endnu længere tid, før optagelserne kunne finde sted. Først var det planlagt til slut-juli 2019, herefter midt-oktober, og endelig blev det fastsat til midt-februar 2020.

Det viste sig, at datoen hele tiden blev rykket pga. manuskripterne. Folketinget skulle nemlig godkende hvert eneste af dem, og flere gange havde der åbenbart været rettelser.

Nå, men datoen lå nu fast, så jeg tog til Aarhus, og fik gjort min del. Da jeg er underlagt kontrakt indtil materialet bliver taget i brug, kan jeg ikke sige noget om udførelsen.
Dog kan jeg sige, at jeg spillede Udvalgsformand i mine sekvenser. Som nævnt, så er planen, at sekvenserne skal indgå i et spritnyt interaktiv oplevelsesdesign på Christiansborg, nemlig i forbindelse med "Politiker for en dag"-arrangementer for folkeskoleelever fra hele landet.

Filmbyen i Aarhus, hvor sekvenserne blev optaget.