Premiere på Postnisserne på mærkerne

2019-12-15

Med blot 4 ugers forberedelse fra læseprøve til premieren, er Postnisserne på mærkerne klart det stykke teater, som jeg har arbejdet kortest tid med.

Det var i den sidste uge før premieren på Faderen, at jeg blev tilbudt at spille med i HOAT's juleforestilling.
Johnna Wennerwald, som spillede Ammen i Faderen, skulle instruere det lille halv-times stykke, og ville høre om jeg var interesseret i at tage hovedrollen.

Jeg tænkte ved mig selv: "Det' godt nok kort tid - kun 1 måned. Og så samtidig med at jeg også er nisse i Vejle". Men da jeg så, at stykket var skrevet af revy-kongen
Leif Maibom, så måtte jeg bare sige ja!

Oven i hatten var så, at forestillingen også havde et par sangnumre med, komponeret af Henrik Krogsgaard.
De fleste kender jo nok ham fra både det danske og det internationale Melodi Grand Prix - dengang der var liveorkester og den slags.

Rollen som Over-nisse-post-mester Stempelstraks (ja, sikke en mundfuld), var sjov nok; den lettere distræte, men strikse leder af Julemandens postkontor.

Det var et fint lille hold, og jeg da det blev premiere tid, så var der fyldt godt op (også til de øvrige forestillinger) med børn, deres forældre, bedsteforældre osv.

En kort, men god, succes var atter i hus. Nu skulle jeg så tilbage til Vejle, for at være nisse igen på gader og stræder - helt frem til lillejuleaften.