Konsekvenser af COVID-19: Marts opdatering

2020-03-31

Pga. af den fortsatte Corona-virus pandemi, er alting i samfundet sat på et lavt blus. Det har selvfølgelig også betydning for mig, og skuespillet.

Kulturinstitutioner og foreninger holder lukket på opfordring fra regeringen. Det har fået den betydning, at Horsens Amatør Teater har valgt at udsætte opførelsen af De tre hanrejer fra maj 2020 til engang i 2021.

Filmoptagelser er også blevet sat på standby, eller helt aflyst, mens der kan stadig findes enkelte opslag på diverse social medier til kortfilmoptagelser og andet.

Jeg har selv valgt i denne tid, at holde skuespillet på et lavere blus, dog er jeg i gang med at lave nogle indslag for Frederik Riis ved RAMA Picture & Sound i Kolding, som omhandler et dukkefilm/dubbing projekt, som jeg deltager i. Der kan høres mere i videoen til højre, eller på Canal6000's Youtube-kanal
I samme anledning, har jeg været i gang med et indslag med én af mine karakterer til programserien "24 timer med Raven & Troy", så vi får i denne tid arbejdet på idéer, som kan bruges på længere sigt.

Netop mine egne karakterer er kommet mere på banen - man skal jo være lidt mere hittepåsom og kreativ i disse svære tider, så her i marts måned har jeg haft gang i lidt af hvert. Specielt er professor Henrik I. Gottfredsen kommet meget på banen. Han har fået rodet sig ud i noget værre noget i sit forbrugerprogram "KORT & GODT", og resultatet kan ses i videoen til højre.

Vi må håbe at det hele bliver godt igen snart, men indtil da, tager vi den lidt mere med ro.

Pas på jer selv derude.