Konsekvenser af COVID-19: April opdatering

2020-04-30

Måned nummer to med Corona!
Jeg vil sige, at april måned har været meget stille... med megen stilstand... og afstand!

Men alligevel har der været gang bag kulisserne;
"Dracula" er blevet udsat til foråret 2021, således at Teater Malstrøm (med alt held) har mulighed for at afholde deres manglende "Burlesque"-shows i efteråret.
Det passer mig egentligt fint nok, men det kan være det kommer i karambolage med "De tre hanrejer", som vi også har udsat til næste år, men nu må vi se... én ting af gangen! Vi satser dog på, at vi kan starte op med en læseprøve i maj måned i Fredericia, så vi kan se hinanden lidt an.

Vi har så småt fået påbegyndt indtaling af stemmer til dukkefilmsprojektet som Frederik Riis står for, så det begynder at tage en vis form. Se mere i videoen til højre.

Jeg har også fået arbejdet videre med mine karakterer, og har lagt nogle planer for, hvad jeg gerne kunne tænke mig at lave med dem; et par forskellige nyhedsindslag med hver af dem kunne være en god idé!
I mellemtiden har de fået lov til at slå sig lidt løs bl.a. med en fødselsdags hilsen til Hendes Majestæt Dronningen, som kan ses i videoen til højre.

Jeg har nu også fremskaffet lidt bedre udstyr, så lyden til den slags videoer kan blive gjort optimalt! Det vil helt klart også være en kæmpe fordel, når der skal indtales stemmer videre frem.

Jeg håber at tingene snart vender igen...
Det bliver ihvertfald spændende at se, hvad maj har at byde på...

Pas fortsat på jer selv derude!