Audition til Dracula

2020-03-16

Jeg havde helt tilbage i slutningen af 2018, haft et ønske om at komme uden for Vejle, for at lave teater. Muligheden bød sig, da jeg i maj 2019 kom med i Faderen i Horsens.

Inden da, havde jeg haft kig på bl.a. Vi Maler Byen Rød: The Musical i Kolding, og senere, havde jeg også kig på teaterkoncerten Venner, kom og se (også i Kolding).

Jeg havde dog også næsen rettet mod Fredericia.
Blandt andet blev jeg lidt nysgerrig på Teater Malstrøm's Burlesque shows, da det var noget helt andet end det jeg havde prøvet før. Jeg meldte mig til den der skulle opføres her i starten af 2020, men kunne ikke få tid til at komme til audition, så det måtte vente... indtil nu!

Jeg havde nemlig vidst siden efteråret 2019, at teatret havde planlagt at skulle opføre Dracula i efteråret 2020, og jeg vidste at jeg nu måtte prøve lykken dér.
Så jeg meldte mig til audition, som skulle foregå d. 15. marts på Bülows Kaserne i Fredericia.

Jeg mødte op på kasernen, og mødte det kreative hold bag - med instruktør Michael Hansen i front. De virkede alle venlige og jordnære, så det var en god start.
Jeg fremførte den monolog, som jeg havde øvet på (fra et andet spændende stykke - Andreas Garfield's Gidsler).

Selvom jeg kunne mærke, at jeg var ved at tabe tråden undervejs i fremførelsen, så kom jeg alligevel i mål, med tilfredse miner fra alle 6 'jury' medlemmer.
Michael Hansen sagde desuden, at det var rart at se mig spille skuespil, og at han havde fulgt mig på Facebook igennem noget tid. Det er da rart at vide, at nogen kan lide det de ser, og at det man laver ikke bare bliver lavet for blinde øjne og døve ører.

Allerede dagen efter, fik jeg besked om, at jeg var kommet med, og det i rollen som Jonathan Harker - én af de centrale karakterer i fortællingen, som netop bliver hidkaldt af Grev Dracula, til slottet i Transsylvanien.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang.
Vi starter med læseprøve d. 27. april - hvis alt går vel!