FRODE OG ALLE DE ANDRE RØDDER

Premiere:
17. november 2016

Spilleperiode:
17. - 20. november 2016 (4 forestillinger)

Spillested:
Domus, Vejle

Arrangør:
Vejle AmatørScene


I Hjørnehuset bor der en masse spændende mennesker; den knap så humørsyge hr. Storm, der ikke kan lide noget som helst. De to frøkener, der altid laver mad, så det dufter af kål og kalvekød i hele opgangen. Og så er der Frode - den lille dreng der sammen med sin nye hippie ven Simme, er fuld af fiduser. Fra at få hr. Storm's fod til at sidde fast i en spand, til at smide remoulademadder op på tavlen henne i skolen.

Men en dag sker der nogle mystiske tyverier i det lille hjørnehus. Hr. Storm mister flere og flere af sine ting som dagene går, og snart indser børnene, at der er en tyv på spil. Nu sætter Frode, Simme og alle deres venner alt ind for at løse mysteriet, finde hr. Storm's ting, og fange 'Løbehjulstyven'.

Vejle AmatørScene opfører Ole Lund Kirkegaard's skønne historie om Frode og Alle De Andre Rødder, som årets familieforestilling. Forestillingen har tidligere været opført i foreningen - det var for 20 år siden, i 1996, og dengang var der en masse børn at finde på rollelisten. I 2016 er det gudskelov også tilfældet.

I alt 8 børn mellem 7 og 14 år udgør det skønne hold af ''Rødder'', og det er længe siden, at AmatørScenen har arbejdet med så mange på én gang. Til alt held, er det børn med talent for faget; flere af dem har lavet teater før, eller gået på forskellige skuespilskurser. Selvom det ikke er dem alle, der har valgt skuespillet som deres store interesse, så har det ikke forhindret de unge sjæle i at inspirere hinanden (og de voksne) med deres smittende energi.

Vejle AmatørScene er stolte af at huse sådanne dygtige unge mennesker, og heldigvis er glæden gengældt. Kom og mød dem på Domus til Frode og Alle De Andre Rødder.


Medvirkende

Børnene
Johan Lebech Storgaard
Patrick Sandberg
Stine Møller Andersen
Hjalmar Schou Christiansen
Line Grønbæk Andersen
Thomas Windfeld
Zenia Elisabeth Kowalewski
Xenia Solgaard Nielsen
Josefine Madsen

Hr. Storm
Ove Veinholt

Frk. Ravn
Svetlana Solgaard Nielsen

Irene TV
Birgit Faber

Læreren
Mikkel Aarestrup

Politibetjenten
Philip Schmidt

Instruktøren
Alexander Leo Christiansen

Radiomanden / Clara
Selina Møller Nielsen

Stolemanden / Dame med hund / Fru. Arnold
Mathilde Nilsson

Mand med cykel / Ismanden / Hr. Arnold
Youssef Agerbo Halabi